Alla viktiga styrelseverktyg på en plattform

En styrelseportal fungerar som en centraliserad plattform där styrelsemedlemmar kan samarbeta, dela dokument och genomföra möten på ett strukturerat sätt. Genom att erbjuda tidsbesparande verktyg, förbättrad kommunikation och hög säkerhet hjälper en styrelseportal till att effektivisera styrelsearbetet, oavsett om det sker på distans eller på plats.


Allt detta ingår i Styrelseportalen:

Dokumenthantering
Styrelseportalen gör det enkelt att redigera, organisera, distribuera och hitta mötesprotokoll, agendor, rapporter och andra viktiga dokument. Inget mer letande i e-postlådor eller delade mappar. Portalen minskar behovet av fysiska utskrifter och post, vilket sparar både tid och resurser samt bidrar till en mer hållbar verksamhet.

Digital mötesmall
Skapa, distribuera, signera och följ upp mötesprotokoll med några få klick. Ni kan enkelt schemalägga möten, skicka ut inbjudningar och samla alla underlag digitalt, vilket gör det möjligt för styrelsen att förbereda sig i god tid. Genom att centralisera alla agendor, protokoll och beslutsunderlag i en digital miljö blir det enklare att hålla välstrukturerade möten och följa upp beslut samt dela underlaget med en revisor. Dessutom slipper ni allt postande eller spring mellan brevlådor för att få till ett signerat mötesprotokoll. 

E-signering
I Styrelseportalen är det möjligt att signera dokument digitalt med BankID vilket underlättar både den administrativa processen vid en signering och gör det även möjligt att få underskrifter på distans. Styrelsemedlemmar kan helt enkelt signera dokument oavsett var de befinner sig, vilket underlättar distansarbete och bidrar till större delaktighet, särskilt i geografiskt utspridda styrelser.

Videomöten
Med videomöten kan styrelsemedlemmar delta i möten oavsett var de befinner sig, vilket underlättar för medlemmar som är på resande fot eller för styrelser med geografiskt utspridda medlemmar. Det gör det möjligt att ha fler möten utan behov av fysisk närvaro, vilket främjar samarbetet, ökar deltagandet och ger snabbare beslutsfattande. Genom att eliminera behovet av resor och möteslokaler minskar videomöten både kostnader och tidsåtgång. Det gör att styrelsen kan fokusera på det viktiga arbetet istället för logistiken kring möten. 

Projekt- och avtalshantering
Lägg upp avtal och projekt under bevakning så att ni får full koll på viktiga datum och tillhörande dokumentation. Lägg till ansvariga och tilldela uppgifter smidigt inom styrelsen. Skapa en röd tråd i styrelsearbetet, se till så att alla känner sig delaktiga och kan bidra på sitt sätt. Styrelseportalen gör det möjligt att automatisera flera administrativa processer, såsom påminnelser. Detta sparar tid för administratörer och ledamöter.

Kommunikationsverktyg
Istället för att använda flera plattformar kan alla meddelanden, diskussioner och dokumentdelning ske på en central plats. I Styrelseportalen är det även möjligt att göra utskick till medlemmar, leverantörer och andra intressenter med bifogade filer via e-post och SMS.

Kalender med iCal synkronisering:
Styrelseportalen innehåller en delad styrelsekalender som är möjlig att synkronisera med andra kalendrar för att enkelt hålla reda på mötesdatum och deadlines samt få en bra översikt av samtliga viktiga datum under året.