Priser

Våra abonnemang passar alla olika typer av organisationer. Från Ideella föreningar till börsnoterade företag. Till höger ser ni våra olika priskategorier. Er organisation kan alltid testa Styrelseportalen kostnadsfritt i 30 dagar. 

Våra partners

Kundcase

 

 

Styrelseportalen har möjliggjort att vi på ett smidigt sätt kan signera protokoll, få full koll på våra avtal och tilldela projekt inom styrelsen samt samla allt styrelsematerial på ett ställe.

Näsbyparks Tennisklubb

Styrelseportalen förenklar verkligen vårt arbete med att signera styrelseprotokoll och avtal, samt att vi kan lagra viktiga dokument som stadgar, årsredovisningar, protokoll, stämmobeslut, kallelser och mycket annat.

Brf Höken 10-22

Styrelseportalen har möjliggjort att vi på ett smidigt sätt kan utföra ett kvalitativt styrelsearbete som skapar bra struktur i klubben .

Ölands Golfklubb

Med Styrelseportalen har vi blivit effektivare på att ha koll på våra olika projekt, det finns fem års planer för all förvaltning och underhåll, och uppföljningen av projekt har blivit mycket enklare.

Skärgårdsstads SFF

I Styrelseportalen samlar vi all dokumentation, tar alla beslut och signerar protokoll på ett smidigt sätt vilket underlättar vårt arbete avsevärt.

Studentkåren Malmö

Ta del av fler kundcase