Integritetspolicy

Denna integritetspolicy förklarar hur Reduca AB samlar in, använder och skyddar information som samlas in från dig när du besöker vår webbplats (reduca.se).

Insamlad information

När du besöker vår webbplats kan vi samla in viss information automatiskt, inklusive din IP-adress, webbläsartyp, geografisk plats och sidor som besöks på vår webbplats. Vi kan också samla in information om hur du interagerar med vår webbplats, till exempel vilka länkar du klickar på och vilka sidor som laddas snabbast.

Om du frivilligt lämnar information till oss, till exempel genom att fylla i ett kontaktformulär eller skicka oss ett e-postmeddelande, kan vi samla in den informationen för att svara på din förfrågan eller ge dig den begärda tjänsten.

Användning av information

Den information vi samlar in kan användas för att:

  • Anpassa din upplevelse och leverera innehåll som är relevant för dina intressen.
  • Förbättra vår webbplats genom att analysera hur användare interagerar med den.
  • Hantera och svara på förfrågningar, kommentarer eller frågor som du skickar till oss.
  • Skicka dig marknadsföringskommunikation om produkter eller tjänster som vi tror kan vara av intresse för dig, om du har godkänt detta.

Delning av information

Vi delar inte din personliga information med tredje parter för marknadsföring eller andra syften utan ditt samtycke. Vi kan dock dela information med betrodda tredje parter som hjälper oss att driva vår webbplats eller genomföra vår verksamhet, under förutsättning att dessa parter också samtycker till att skydda din integritet.

Säkerhet

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse.

Ändringar i integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna integritetspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida med ett uppdaterat ändringsdatum.

Kontakta oss

Om du har frågor om denna integritetspolicy eller hur vi hanterar din information, kontakta oss via kontaktsidan.

Senast uppdaterad: 2024-05-02