Så här använder en tennisklubb Styrelseportalen

Näsbyparks Tennisklubbs styrelse består av 8 ledamöter med olika områden och uppgifter men med ett gemensamt fokus, att utveckla verksamheten både på plats men även på distans.

– Styrelseportalen har möjliggjort att vi på ett smidigt sätt kan signera protokoll, genomföra smidiga möten och tilldela uppgifter inom styrelsen samt samla allt styrelsematerial på ett ställe säger ordförande, Joachim Haas, i Näsbyparks Tennisklubb.

Näsbyparks Tennisklubb erbjuder tennis för alla åldrar och nivåer med fokus på både bredd och elitverksamhet vilket kräver ett strukturerat, nytänkande och aktivt styrelsearbete.

Tidsbesparing och ett mer strukturerat styrelsearbete där allt material är samlat på ett ställe är några av fördelarna som ordförande, Joachim Haas, i Näsbyparks Tennisklubb nämner efter att ha startat upp med Styrelseportalen.

Styrelseportalen ger även en trygghet och säkerhet till styrelsen. Det blir lättare för styrelsen att genomföra ett korrekt styrelsearbete och lagra alla viktiga dokument som kan nås av samtliga styrelseledamöter var de än befinner sig. Den skapar även smidigare överlämningar till nya styrelseledamöter vilket bidrar till ett långsiktigt styrelsearbete.

– Tack vare Styrelseportalen kan vi nu fokusera ännu mer på att utveckla klubben och skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medlemmar. Vi ser fram emot att fortsätta förbättra vår verksamhet både på och utanför tennisbanan säger ordförande, Joachim Haas, i Näsbyparks Tennisklubb.

Läs hela kundcaset om hur Näsbyparks tennisklubb använder Styrelseportalen och hur den underlättar deras styrelsearbete här.