Näsbyparks Tennisklubb

Näsbyparks Tennisklubb grundades 1946 och har i dagsläget drygt 1200 medlemmar. Klubben förfogar över en tennishall med fem banor och en vacker utomhusanläggning på Näsaäng med fyra grusbanor.

Klubben erbjuder tennis för alla åldrar, på såväl bredd- som elitnivå och arrangerar ett av Sveriges största klubbmästerskap samt kontinuerliga Kroatienresor.

Något klubben är extra stolt över är elitverksamheten som årligen fostrat SM-vinnare, collegeatleter, landslagsspelare och morgondagens ledare. Näsbyparks Tennisklubb har även vunnit utmärkelsen Mackes Trofé för Tennissveriges bästa juniorverksamhet.

I klubben finns också ett utbrett ideellt liv med många godhjärtade medlemmar som gärna hjälper till. 

Läs mer om Näsbyparks Tennisklubb här: www.nptk.se

Driva, växa och utveckla kärnverksamheten.

Näsbyparks Tennisklubbs styrelse består av 8 ledamöter med olika områden och uppgifter men med ett gemensamt fokus, att utveckla verksamheten både på plats men även på distans.

– Styrelseportalen har möjliggjort att vi på ett smidigt sätt kan signera protokoll, få full koll på våra avtal och tilldela projekt inom styrelsen samt samla allt styrelsematerial på ett ställe säger ordförande, Joachim Haas, i Näsbyparks Tennisklubb.

Lär känna styrelsen här: www.nptk.se/styrelse

Tidsbesparing och struktur.

Tidsbesparing och ett mer strukturerat styrelsearbete där allt material är samlat på ett ställe är några av fördelarna som ordförande, Joachim Haas, i Näsbyparks Tennisklubb nämner efter att ha startat upp med Styrelseportalen.

Näsbyparks Tennisklubb erbjuder tennis för alla åldrar och nivåer med fokus på både bredd och elitverksamhet vilket kräver ett strukturerat, nytänkande och aktivt styrelsearbete.

Med Styrelseportalen kan styrelsen lägga upp en årsplanering, samla all dokumentation på ett ställe, ta beslut digitalt både mellan och under möten. Styrelsen kan enkelt skapa en tidslinje för stora som små projekt, tillsätta ansvariga, bifoga dokument och skriva kommentarer.

– Styrelseportalen gör det enkelt för oss att följa våra projekt och få en bra översikt av kommande händelser. Det är nu lättare att komma åt all dokumentation säger ordförande, Joachim Haas.

Tryggt och säkert.

Tidsbesparing och effektivare arbetsprocesser samt allt styrelsematerial på ett ställe är inte det enda Styrelseportalen bidrar med utan den ger även en trygghet och säkerhet till styrelsen.

Det blir lättare för styrelsen att genomföra ett korrekt styrelsearbete och lagra alla viktiga dokument som kan nås av samtliga styrelseledamöter var de än befinner sig. Den skapar även smidigare överlämningar till nya styrelseledamöter vilket bidrar till ett långsiktigt styrelsearbete.

– Styrelseportalen gör det enkelt för oss i styrelsen att ta fram efterfrågat material och den ger även en bra översikt av tidigare, nuvarande och kommande händelser säger Joachim Haas, ordförande i Näsbyparks Tennisklubb.

 

 

 

“Nu har vi i styrelsen med hjälp av Styrelseportalen ännu mer tid över till att driva, växa och utveckla kärnverksamheten.”

Joachim Haas

Ordförande i Näsbyparks Tennisklubb

En demo sker digitalt och är kostnadsfri

Boka en demo

Under en demo får ni: