Redigera dokument

Nu lanseras en ny funktion som tillåter användare att redigera dokument direkt i Styrelseportalen. Denna förbättring syftar till att underlätta arbetet för styrelsemedlemmar och administratörer genom att erbjuda en mer tydlig, smidig och effektiv arbetsprocess.

Med denna nya funktion kan användare nu:

  1. Redigera dokument direkt: Istället för att behöva ladda ner, redigera och sedan ladda upp dokument igen, kan användare nu göra ändringar direkt i Styrelseportalen. Detta sparar tid och minskar risken för problem i versionshanteringen.
  2. Samarbeta i realtid: Flera användare kan nu arbeta på samma dokument, vilket underlättar samarbetet och gör det enklare att få in synpunkter och feedback från alla berörda parter.
  3. Kompatibel: Den nya funktionen är kompatibel med vanliga dokumentformat som organisationen redan använder, vilket gör övergången smidig och enkel.

Denna uppdatering är en del av Styrelseportalens kontinuerliga strävan att förbättra användarupplevelsen och möta de ökande behoven hos moderna styrelser. För att komma igång med dokumentredigeringen kan användare logga in på sitt konto och följa de enkla instruktionerna som finns i tillägg i menyn till vänster.